skip to Main Content

Màgia solidària

A AbracadaBras creiem en la màgia solidària, i per això col·laborem amb qui més ho necessita per poder fer un món millor:

· ONG NOUSOL:

Nousol és una associació gironina sense ànim de lucre, pura màgia solidària internacional, independent i participativa amb 4 àmbits d’actuació: Nousol ONG, Nousol Films, Nousol Trips i Nousol associació socioeducativa. Tenen projectes d’educació, sensibilitazació i cooperació arreu del món (Moçambic, El Marroc, Catalunya, Tailàndia, Ecuador, Namíbia…) i nosaltres hi col·laborem a nivell de disseny gràfic, edició de documentals (actualment acabant el “Pienso en Positivo” de Moçambic) i fins i tot en la realització de varis projectes (actualment realitzant el documental d’en Miquel, que aviat podreu veure).


· EL PROGRAMA INVULNERABLES, de Sor Lucía Caram:

Gravant un dia la Gala del Fòrum Carlemany vaig sentir dir a Sor Lucía, premiada aquell dia, que volia “acabar amb la pobresa infantil a Catalunya”. Els ulls se’m van il·luminar, era allò possible? Es pot fer? Amb l’esforç de tots segur que sí, tot és possible però hi hem de posar il·lusió. Vam contactar amb ella i el seu equip (agraïr a la Laura el tracte també) i ens vam oferir a col·laborar-hi fent aquest vídeo, entre d’altres:


· SOM SOSTRE:

Aquesta entitat de Girona crea vincles amb les persones que viuen al carrer. En definitiva, fan visibles als invisibles des de la solidaritat i l’horitzontalitat. Volem agraïr la feinada que fa tot l’equip de persones d’en Cristian i també que haguem pogut col·laborat amb ells realitzant la imatge corporativa i un teaser: